Startpagina Jozef van Arimathea Koning Arthur Wearyal hill Tor Avalon Abdij Ynis Witrin Zodiac Gog/Magog Ley lijnen Godin Chalice well Stadje Stonehenge Avebury Over deze website Forum Contact Links mijngastenboek Nieuws Literatuur Over ons 

Over deze website

copyright (c) www.glastonbury-cirkel.nl

Glastonbury - cirkel

Glastonbury - cirkel

Over deze website

Deze website kent een bepaalde opbouw en daarbij horende legenda. De eerste 16 pagina's, te beginnen met Glastonbury cirkel tot en met Stonehenge vormen een algemene inleiding tot de onderwerpen. De inhoud is deels verhalend, mythisch, soms ook wetenschappelijk. Het hoeft niet altijd de mening van de redactie van deze website te vertegenwoordigen. Wel vindt de redactie Glastonbury een heerlijke plaats om te zijn en van de legenden te genieten door er te zijn, te wandelen , er over te lezen en te delen door te communiceren.

De gebruikte foto's zijn grotendeels door de redactie zelf gemaakt. Andere foto's zijn vanuit het publieke domein gebruikt. Voor nadere informatie gelieve men zich tot de redactie te wenden.

Glastonbury - cirkel

Door hier op de klikken gaat men terug naar de startpagina

Achter dit symbool wordt een film over het onderwerp vertoond. De filmpjes zijn door de redactie gemaakt. Het werkt als een mediaplayer, waarbij het beeld te vergroten en weer te verkleinen is. De werking begint met op play drukken en dan rechtsonder vergroten. Op de volgende pagina rechtsboven vergroten. Het oorspronkelijke symbool rechtsonder brengt u terug.

Gaarne nodigen we bezoekers uit om ideen uit te wisselen, informatie aan te dragen, of anderszins te reageren op onze website. Zo wordt de cirkel levend gehouden via de mail of het gastenboek.

Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.